VOORSCHOOLSE OPVANG EN BUITENSCHOOLSE OPVANG EN (VSO/BSO)

OJBS de Lichtstraat heeft een samenwerkingsovereenkomst met Kinderopvang Onder de Pannen die voor u de voorschoolse (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) kan verzorgen. Wij hebben voor deze samenwerkingspartner gekozen, omdat we dezelfde gemeenschappelijke pedagogische visie hebben op kinderen. Ook hebben we met Onder de Pannen afspraken gemaakt met betrekking tot een doorgaande lijn in pedagogische aanpak, gezamenlijke activiteiten en thema’s. Daarnaast grenst het gebouw van Onder de Pannen aan ons schoolplein, zodat de kinderen van De Lichtstraat in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. 

Ook voor u kan de buitenschoolse opvang van Onder de Pannen een uitkomst zijn. U kunt zonder zorgen gaan werken en aan uw eigen verplichtingen voldoen, terwijl uw kind buiten schooltijd een geweldige tijd heeft bij Onder de Pannen. Onder de Pannen biedt: opvang voor- en na school en tijdens schoolvakanties of studiedagen. 

Na school spelen met uitdagend materiaal, lekker in een boekje lezen, knutselen of even lekker niks doen. Het kan allemaal bij Onder de Pannen. Gezellig binnen in een ruime en rookvrije omgeving of buiten op de grote speelplaats, er zijn genoeg mogelijkheden. Bij Onder de Pannen kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Er is buiten meer dan genoeg ruimte om te fietsen, te rennen of te klimmen.

Ook in de BSO-groepen volgt Onder de Pannen de ontwikkeling van elk kind afzonderlijk en geven ze kinderen individuele aandacht. De tijd nemen voor een kind vinden zij erg belangrijk. Als het goed gaat en zeker ook wanneer het even minder goed gaat. Kinderen voelen zich veilig bij Onder de Pannen, omdat ze gekend en gezien worden.

Onder de Pannen verzorgt ook het brengen en halen van kinderen naar hun eigen vrijetijdsbesteding in Vught, zoals voetbal, zwemmen en muziekles. Dit gebeurt met eigen vervoer en hiervoor wordt geen extra vergoeding gevraagd. 

Natuurlijk staat het u vrij om welke kinderopvang dan ook te kiezen. OJBS de Lichtstraat wil echter Onder de Pannen van harte aanbevelen. 

Voor meer informatie: https://www.kinderopvangonderdepannen.net/

Jenaplan, de school waar je leert samenleven!

We vinden het erg leuk als u onze school komt bezoeken! U kunt een afspraak maken voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek.

Bel 073-6563832 Stuur een e-mail