“Iedereen in de gemeente Vught moet kunnen sporten”, dat is de visie van de gemeente Vught en MOVE Vught. Aangestuurd door gemeente Vught realiseert MOVE Vught een sport- en beweegklimaat waar iedere inwoner van de gemeente Vught aan deel kan nemen, ongeacht enige beperking.

MOVE Vught zet zich in voor veel verschillende doelgroepen. Kinderen van de basisscholen kunnen deelnemen aan gratis buitenschoolse sportactiviteiten. Daarnaast verzorgt MOVE clinics tijdens de gymles en organiseren/ondersteunen zij verschillende schoolsporttoernooien. Samen met de collega’s van cultuur zijn zij in de gemeente Vught de initiatiefnemers van Sjors Sportief en Creatief.

MOVE is ook bereikbaar voor ouders/kinderen die het lastig vinden om een geschikte sport te vinden. Wil jij graag sporten, maar weet je niet wat? Of ervaar je een drempel? Neem dan contact op met MOVE Vught via info@movevught.nl. Meer informatie over MOVE en alle activiteiten is te vinden op www.movevught.nl. Volg ons ook op Facebook en Instagram (/movevught).

Jenaplan, de school waar je leert samenleven!

We vinden het erg leuk als u onze school komt bezoeken! U kunt een afspraak maken voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek.

Bel 073-6563832 Stuur een e-mail